Vieraskirja

Saa kirjoitella risuja, ruusuja, kokemuksia, kehitysehdotuksia, terveisiä ym.

8 vastausta artikkeliin “Vieraskirja”

 1. Oikein mahtavat kylvyt sai synttäriporukka paljussa 🙂 Hyvä ohjeistus paljun käyttöön ja asianmukaiset välineet matkassa. Varmasti vuokraan toistekkin!

 2. Kyllä kelpasi paljuilla. Helppo, nopea ja selkeä paljun vuokraus. Hyvät nettisivut, kattava tietopaketti paljun käytöstä ja monipuolinen varustus mukana. Jopa nainen onnistui. ? Siisti ja puhdas. Suosittelen!

 3. Kiitos hyvästä palvelusta sekä varsin toimivasta palju kokonaisuudesta!

  Paljua haettaessa saadut ohjeet kylpykuntoon laittamisesta hyvät ja kattavat niin ei tarvitse päätään vaivata sitten myöhemmin miten tätä ajetaan. Ei haitannut pieni tihkusade kun lämpimässä vedessä sai kellua ja nauttia illasta. Kaikki kylpijät poistuivat hymyssä suin että ainakaan paljussa ei ollut mitään vikaa. Kyllä voin suositella muillekkin 🙂

 4. Mukava lisä polttari iltaan tämä palju. Ajatuksella rakennettu ja välineet kunnossa. Hyvin mahtu 8 aikuista naista samaan aikaan kylpemään.
  Varmasti vuokrataan uudemman kerran.
  Kiitos.

 5. Hyvä paketti, jonka rakentamisessa on ollut ajatus mukana eri yksityiskohtia suunniteltaessa. Paljun eristys on sitä luokkaa, että vesi säilyy lämpimänä pitkään. Perjantaina lämmitettyyn paljuun ei seuraavana päivänä tarvinnut montaa klapia laittaa. “Kylpeminen jää sinulle, muu on mietitty.”

 6. Molskista vaan! hyvin pelasi paketti, toimitus, ohjeistus ja nouto. Ehkä sen verran korostaisin että isännän lämmitysohjeita sopii kuunnella, muuten saatta vesi innokkailla puiden lisääjillä lämmetä liiankin lailla 🙂 . Hieno systeemi ja äärimmäisen kätevä kylpy kenen tahansa kotipihaan. suosittelen!

 7. Olipas mukava viikonloppu kylpeä!

  Palju lämpesi kolmeen tuntiin viiden asteen pakkasessa ja toiimi hienosti.
  Kelikin sattui kohdilleen ensimmäisenä yönä, tyyntä oli ja tähdenlentoja oli hieno katsella kun sammutti kaikki valot 🙂
  Päivisin palju toimi lasten ja lastenmielisten kylpypaikkana.
  Toisena yönä päästiin hieman erilaisiin tunnelmiin kun tuli kova tuuli ja räntää. pipot vaan päähän niin mukavaa oli jälleen. Ei tarvinnut valoja sammutella ja ankat oli kovassa käytössä erilaisten kisojen tuiskeessa 🙂

  Kiitokset ja varmasti vuokrataan palju myös uudestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *